SOVA: Traže se slovenački Džejms Bondovi

Slovenačka obaveštajna služba, SOVA, raspisala je javni konkurs u kojem traži devet novih saradnika. Ovo je prvi put da slovenačka tajna služba javno traži saradnike, kako bi, po ugledu na britanski Mi-6, učinila ovu agenciju transparentnijom.

SOVA je, u nekoliko dnevnih listova, objavila oglas u kojem se traži devet saradnika za prikupljanje podataka uz tajnim delovanje, razvoj informativne i komunikacione strukture, analizu podataka i pripremanje informacija, piše Delo.

Slovenačka tajna služba nudi niz pogodnosti za zaposlene i hvali se dinamičnim i uređenim radnim prostorom, mogućnošću profesionalnog razvoja, te rad na dugoročnim i kratkoročnim projektima.

Od kandidata se traži da budu u dobroj mentalnoj i fizičkoj snazi, da nisu punomoćno osuđivani, te da budu slovenački državljani sa stalnim mestom boravka u toj državi.

Traži se i da kandidati poseduju socijalnu inteligenciju, budu kumunikativni, znaju strane jezike i umeju da rukuju oružjem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се