Dve tone cigareta među jabukama, uhapšeni Crnogorci u Italiji

Dva crnogorska državljana, vozača šlepera, uhapšena su juče nadomak Napolija u Italiji, nakon što je lokalna finansijska policija u njihovim kamionima pronašla dve tone nelegalnih cigareta, marke "Monte",prenose "Vikend novine".

Prema pisanju italijanskih medija, cigarete su bile pakovane u kartonske kutije, bile su "skrivene" među gajbama jabuka, koje su prema propratnim papirima za robu vozači prevozili.

Naime, na osnovu dojave pripadnici italijanske finansijske policije u opštini Nola, koja se nalazi u blizini Napolija otkrili su dva šlepera sa stranim registarskim tablicama, koji su bili parkirani u blizini magacina namenjenih za skladištenje kvarljivih namirnica, prenosi CDM.

"Vozači su čekali istovar 'robe' kada su im službenici policije prišli. Pregledom šlepera ubrzo je otkriveno da se iza dva prva reda gajbi jabuka, koje su očigledno služile kao paravan, krije velika količina paketa u kojim su se nalazile cigarete koje su proizvedene u Crnoj Gori, sa nazivom "Monte".

Tekst na cigaretama bio je na crnogorskom, a i na njima je pisalo da su proizvedene u Crnoj Gori. Ukupno je zaplenjeno dve tone cigareta, a vozači šlepera, crnogorski državljani, su odmah uhapšeni i sprovedeni u istražni zatvor "Pođoreale" u Napoliju", navode italijanski portali.

Zbog sumnje da se radi o organizovam švercu policija je osim cigareta, zaplenila i dva šlepera kao i svu robu koja se nalazila u njima ukupne vrednosti više od milion evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво