Nesreća u kninskoj fabrici vijaka, poginula dva radnika

Dva radnika poginula su od strujnog udara u kninskoj fabrici vijaka.

U fabrici vijaka samoborske kompanije DIV teže su povređena dva radnika (34) i (20) koja su preminula tokom pružanja medicinske pomoći, prenosi portal Indeks.

Indeks navodi da se jedan se radnik nalazio u kadi kad ga je stresla struja, dok je drugi pritekavši mu u pomoć upao za njim i takođe stradao.

"Stariji radnik je morao da čisti kadu. Unutra nije trebalo biti struje. U jednom trenutku starijeg je počela tresti struja. Krenuo sam prema kadi, ali mlađi radnik je doviknuo da ne ulazim i zatrčao se prema starijem. Pokušao je da ga spasi, ali struja je zahvatila i njega", ispričao je svedok.

Kako je saopštila Polcijska uprava šibensko-kninska, u cilju utvrđivanja svih okolnosti na mestu događaja uviđajem rukovodi zamenik Županijske državne tužiteljke u Šibeniku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије