Nalogodavce ubistva Vukotića traže među "kavčanima"

Istražitelji su u okviru istrage ubistva Veselina Vukotića, koji je ubijen u subotu na pragu svoje kuće u Dobroti, saslušali više od 30 osoba, koje su za sada pružile validne alibije i nisu na spisku osumnjičenih.

Policija će ispitati i sve osobe koje su na listingu telefona sa kojima je Vukotić razgovarao, a obaviće se i analiza međusobnih telefonskih komunikacija nekih bezbednosno interesantnih osoba, ne bi li na taj način možda došli do lica koja su imala motiv da organizuju zločin, piše Pobjeda.

List navodi da nalogodavce zločina traže u redovima kavačke kriminalne grupe, sa kojom su sinovi Veselina Vukotića – Igor i Jovan bili u sukobu.

Izvori iz bezbednosnih službi ne očekuju da će ubrzo biti rešeno ubistvo Vukotića, jer se prema dosadašnjim tragovima radi o profesionalnom egzekutoru, koji je u njega ispalio šest hitaca i mirno odšetao.

Veselin Vukotić se nekoliko puta oglašavao u medijima, demantujući navode da njegovi sinovi imaju bilo kakve veze sa kriminalnim klanovima i sa optužbama koje im istražitelji stavljaju na teret.

Njegovo poslednje obraćanje bilo je nakon objavljivanja informacije pojedinih medija da su njegovi sinovi Igor i Jovan uhapšeni u turskom gradu Antalija.

Vukotići su nekoliko puta bili mete napada.

Na kuću Veselina Vukotića u avgustu 2013. godine bačena je bomba i taj slučaj nije rasvetljen. Takođe, pre jedanaest godina na vozilo Jovana Vukotića pucano je iz automatskog oružja, ali ni taj napad nije razrešen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво