Istraga sačekuše kod Banjaluke, uhapšeno više osoba

Brojne policijske patrole vrše uviđaj na mestu gde su sinoć ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić i još dve osobe, a jedna osoba ranjena. U Glamočane kod Banjaluke stigli su i specijalci MUP-a Republike Srpske. U sklopu istrage privedeno je više osoba.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske priveli su više osoba u vezi sa slučajem trostrukog ubistva u Glamočanima kod Banjaluke, izjavila je za Srnu načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je naglasila da su privođenja izvršena na širem području Republike Srpske.

Vest o privođenjima potvrdio je i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković koji je rekao da se nada kako će do kraja dana biti rešen slučaj ubistva biznismena.

"Ovog trena su na terenu i ministar i direktor policije i nadam se da ćemo do kraja dana rešiti ovo ubistvo. Ja kao čovek izražavam najveću bol prema porodicama ubijenog", rekao je Višković.

Meštani Glamočana za Nezavisne kažu da opsadno stanje na mestu ubistva traje od sinoć, kao i da su policija i inspektori bili tu celu noć.

Više džipova sa specijalcima MUP-a Republike Srpske došlo je na mesto ubistva.

Na licu mesta je i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, a policija je blokirala put koji vodi do mesta zločina.

U pucnjavi je ubijen Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca i napadač, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Saopštenjem su se obratili iz Krunićevih kompanija, navodeći da su vlasnik firmi "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić i zaposleni Žarko Pavlović tragično preminuli protekle noći.

Nezavisne prenose da je u pucnjavi ubijen i Željko Kovačević, jedan od napadača na Slavišu Krunića.

Krunićev pratilac koji je ranjen je operisan i za sada je stabilno, prenosi RTRS. 

Pacijent čiji su inicijali G. I. (38), koji je protekle noći zadobio prostrelne rane obe noge i desne ruke, hirurški je zbrinut i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, pa ostaje na daljem lečenju, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво