Privedeno 26 "kavčana", pronađeno šest čaura

Inspektori kriminalističke policije priveli su na informativni razgovor 26 osoba bliskih "kavačkom klanu" kako bi proverili njihov alibi u vreme ubistva Kotoranina Veselina Veska Vukotića, oca Jovana i Igora Vukotića, objavio je "Dan".

Policija je, kako saznaje Dan, na licu mjsta pronašla šest čaura. Sumnja se da je u atentatu korišćen poluautomatski pištolj. Činjenica da ubica nije ostavio gotovo nijedan trag otežava policijsku istragu.

Istražitelji veruju da iza ove likvidacije stoji "kavački klan", koji je u sukobu sa sinovima ubijenog Veselina Vukotića, Igorom i Jovanom, prenose Vijesti.

Dodatno je pojačano obezbeđenje članova ova dva klana pošto se strahuje da će ova likvidacija izazvati nove krvave obračune u Kotoru i drugim gradovima širom regiona i Evrope.

Vukotić je ubijen preksinoć ispred kuće u kojoj je živeo u kotorskom naselju Dobrota. Smrtonosne hice u Vukotića ispalila je za sada nepoznata muška osoba.

Otac vođa "škaljarskog klana" u nekoliko navrata je putem medija tvrdio da policija, posebno pojedine strukture iz Agencije za nacionalnu bezbjednost, podmeću njegovim sinovima i da njegovoj porodici crtaju mete, podseća Dan.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i onoga što se moglo videti na snimcima sa okolnih video-nadzorâ, ubica je na glavi imao kačket. Na snimcima se vidi i saučesnik koji mu je pomogao nakon ubistva.

broj komentara 0 pošalji komentar