Zaplena droge u Hrvatskoj, uhapšen srpski državljanin

Hrvatska policija zaplenila je 170,6 kilograma marihuane u Karlovcu i uhapsila hrvatskog i srpskog državljanina koji su drogu vozili u kamionu.

Načelnik karlovačke policijske uprave Darko Bratić istakao je na konferenciji za medije da je ovo najveća ovogodišnja pojedinačna zaplena droge na tom području, a sada sledi postupak veštačenja i utvrđivanja za koje je tržište droga bila namenjena.

Bratić za sada nije mogao više da kaže o saradnji policije Hrvatske i Srbije.

Načelnik kriminalističke policije karlovačke policijske uprave Romano Benković rekao je da su obojica uhapšenih od ranije poznata policiji, kao i da je droga bila spakovana u građevinski stiropor u otvorenom skladišnom prostoru teretnog vozila, a policija je posumnjala na to da je reč o kriminalu i obavila pretres.

Oni su uhapšeni na izlazu sa auto-puta Rijeka–Karlovac i uz krivičnu prijavu biće privedeni na ispitivanje u Županijsko državno tužilaštvo, a policija će i dalje sprovoditi "razne dokazne radnje i istraživanje njihove potencijalne povezanosti sa drugim osobama", rekao je Benković.

Osim marihuane u kamionu su pronađena i dva pištolja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво