Dodik: Konačni dogovor nije postignut

Napredak je učinjen u raspodeli resora, ali ulazak BiH u NATO ostaje ključni kamen spoticanja, istakao je Milorad Dodik nakon sednice Predsedništva BiH.

Konačan dogovor o formiranju Saveta ministar u Sarajevu ni danas nije postignut, rekao je predsedavajući Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik. 

Napredak je učinjen u raspodeli resora, ali ulazak BiH u NATO ostaje ključni kamen spoticanja, istakao je Dodik nakon sednice Predsedništva BiH.

On je istakao da BiH neformiranjem Saveta ministara rizikuje da zaustavi svoj evropski put, koji je daleko važniji od pitanja Akcionog plana za članstvo (MAP) u NATO.

Dodik je rekao da srpska strana neće podržati aktivaciju MAP-a, da za to u Republici Srpskoj nema i neće biti saglasnosti.

Upozorio je da oni koji postavljaju taj uslov dovode celu zemlju u krizu, i naglasio da neće pristati na bilo kakva uslovljavanja.

U zgradi Predsedništva BiH održan je sastanak delegacija SDA, SNSD-a i HDZ-a BiH o formiranju vlasti na nivou državnih institucija. Delegacije su predvodili lideri stranaka Bakir Izetbegović, Milorad Dodik i Dragan Čović, a domaćin sastanka bio je Dodik.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво