Napadači na Zvezdine vaterpoliste pušteni na slobodu

Dvojica muškaraca osumnjičena za napad na vaterpoliste Crvene zvezde 9. februara ove godine na splitskoj Rivi pušteni su da se u nastavku postupka brane sa slobode.

Napadačima je određena mera opreza, tj. javljanje dva puta nedeljno u nadležnu policijsku stanicu.

Policija je dva dana nakon napada na Rivi otvorila istragu protiv četiri mladića, od kojih su dvojica zbog opasnosti od ponavljanja dela završila u istražnom zatvoru.

Slobodna Dalmacija nezvanično saznaje da je direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević rekao da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu da dođu u Split na saslušanje, te da opraštaju svojim napadačima.

Zvanični dopis o takvom stavu još nije dostavljen splitskom sudu, piše Slobodna Dalmacija.

"Mi se bavimo sportom i uopšte ne želimo da stvaramo nikakvu zlu krv, prošlo je tako kako je prošlo, srećom nije bilo ozbiljnijih posledica. Ostala je ta gorka mrlja poniženja koje je doživeo Kralj, ali mi smo stavili tačku na i, i odlučili smo da nastavimo da se borimo na sportskom terenu i da se tamo dokazujemo", potvrdio je Milojević u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Napad se dogodio 9. februara dok su vaterpolisti sedeli u centru Splita u kafiću.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво