Davor Dragičević pokazao USB, tvrdi da su na njemu snimci nadzornih kamera

Davor Dragičević, otac stradalog Davida, pokazao je tokom intervjua Radio-televiziji BiH USB na kojem se navodno nalaze snimci nadzornih kamera iz noći u kojoj je David nestao.

Davor Dragičević je zahvalio grupi "Pravda za Davida" čiji su pripadnici danas na ušću reke Crkvene u Vrbas napravili improvizovano srce od kamenja i cveća, kako bi obeležili dan kada je David prvi put sahranjen.

Rekao je da zna ko je ubio Davida, ali da to znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač. Tokom intervjua koji je dao preko Skajpa, pokazao je USB na kojem su, navodno, snimci sa nadzornih kamera iz noći kada je David nestao.

"Mi znamo ko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao, 18. 3. 2018. godine, snimak s kamere Rajfajzen banke u 2.32 sata", naveo je Davor Dragičević.

David Dragičević je nestao 18. marta u Banjaluci, a njegovo telo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rečice Crkve u Vrbas.

Građani su se mesecima okupljali na ulici tražeći da se objavi istina o Davidovom ubistvu. Tvrde da je umešan i vrh policije.

Sahranjen je u Banjaluci 7. aprila. Ove godine je, nakon ekshumacije, njegovo telo 15. marta sahranjeno drugi put, u gradu Viner Nojštatu kod Beča. Tamo se sada nalazi njegova porodica.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 09. apr 2019, 10:41) - Čarapan [neregistrovani]

Ne verujem...

Mislim da je ovo sramota. Ne verujem da su tu neki snimci jer dosada bi reagovao jer se radi o ubistvu sina .Ovde je politika duboko uplela prste.

(ponedeljak, 08. apr 2019, 16:38) - anonymous [neregistrovani]

farsa

da gospodin ima snimak ubistva svoga sina do sada bi isti bio objavljen i nastala bi prava revolucija pod uslovom da je stvarno umesana policija.

(ponedeljak, 08. apr 2019, 12:04) - anonymous Lala [neregistrovani]

Mene zanima

Zašto tek sada ?

(ponedeljak, 08. apr 2019, 08:45) - Djoka [neregistrovani]

Gde je..?

Pa ako imaš taj snimak daj da ga vidimo... gde je..?

(ponedeljak, 08. apr 2019, 00:14) - anonymous [neregistrovani]

Правда за Давида

Правда!