Orbanov program u sedam tačaka

Mađarski premijer i predsednik vladajuće stranke "Fides" objavio je program svoje partije za izbore za evropski parlament u sedam tačaka. Orban je naglasio da će se 26. maja glasati o tome da li će Evropsku uniju voditi promigrantski ili antimigrantski političari.

Viktor Orban je poručio da upravljanje migracijama mora da bude oduzeto birokratama u Briselu.

"Ne sme postojati obaveza zemalja da prime migrante. Ne pustiti nikoga u Evropsku uniju bez dokumenata. Ukinuti novčanu pomoć i vize migrantima", naveo je Orban.

Istakao je i da Brisel ne treba finansijski da podržava Soroseve nevladine organizacije koje pomažu migrantima, već da snosi troškove zaštite granica.

"Niko u Evropi ne treba da bude diskriminisan jer se smatra hrišćaninom. Na čelu Evropske unije treba da budu antimigrantski lideri", rekao je Orban.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 08. apr 2019, 10:03) - anonymousPero iz Svedske [neregistrovani]

Odgv. Orbanov program !

Ako je tako kao sto Ti ocenis i opisujes Orbana onda
niti za njega niti za Madjarsku nemaju mesta kao
clanovi niti u EUu niti u UN. Neka napuste sve svetske organizacije i da se povuku u samocu i u
penziju…..Pero

(ponedeljak, 08. apr 2019, 08:21) - Миша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија [neregistrovani]

Орбанов програм

Орбан брине о својој земљи и апсолутно је у праву. Нови светски поредак има у плану да преко имиграната из Азије и Африке дестабилизује Европу. Види човек како је прошла мултиетничка и мултирелигијска Југославија и не жели да се то догоди његовој земљи. Камо среће да има још таквих политичара који раде за добробит својих земаља.

(nedelja, 07. apr 2019, 19:48) - Djordje [neregistrovani]

Orban

Kratko, jasno, tačno!