Sto kilograma kokaina na talasima Crnog mora

Talasi su na rumunsku obalu Crnog mora izbacili desetine paketa kokaina, ukupne težine oko 100 kilograma. Pretpostavlja se da je ova droga deo tovara otkrivenog na brodu koji se pre desetak dana prevrnuo u delti Dunava.

Pakete su pronašli građani na plažama rumunskog primorja i upozorili vlasti, naveli su policijski izvori, a preneli rumunski mediji.

Policija grada Konstance upozorila je građane da ne otvaraju pakete na plaži, jer sadrže opasne materije, već da pozovu najbližu policijsku stanicu.

Na obali Crnog mora u toku je velika operacija u vezi sa krijumčarenjem narkotika kojom rukovode rumunsko tužilaštvo, policija, žandarmerija i graničari.

Rumunske vlasti zaplenile su pre deset dana više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u delti Dunava, a tada je saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Ulična vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 300 miliona evra, preneo je AP.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи