Kitarović: Ne želim destabilizaciju Srbije

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da ne želi destabilizaciju Srbije jer bi to, kako je rekla, moglo da utiče na destabiizaciju regiona.

Kolinda Grabar Kitarović je rekla da ne želi da se meša u unutrašnja pitanja u Srbiji.

"Međutim, ne želim da vidim destabilizaciju celog prostora, a destabilizacija Srbije bi svakako uticala na destabilizovanje drugih država", rekla je predsednica novinarima na marginama konferencije o investicijama Večernjeg lista.

Primetila je da ovo nije neko vreme za jugoistok Evrope i treba biti vrlo oprezan kada je reč o međudržavnim odnosima, a to uključuje odnos između Hrvatske i Srbije i BiH, zaključila je Kitarovićeva, prenela je Hina.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи