Posmrtni ostaci Davida Dragičevića ispraćeni iz Banjaluke

Članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji su, na zahtev porodice, ekshumirani pre dva dana kako bi bili preneti i sahranjeni u Austriji. 

Jedan broj članova grupe "Pravde za Davida" privatnim automobilima je krenuo iz Banjaluke do Gradiške, odnosno granice Bosne i Hercegovine s Hrvatskom, a organizovali su i prevoz u austrijski grad Viner Nojštat, gde će posmrtni ostaci Dragičevića sutra biti ponovo sahranjeni. 

Građani su poslednji pozdrav Dragičeviću uputili uz povike "Pravda" i uz Davidovu pesmu "Klinac u getu", prenosi Fena. 

David je nestao 18. marta prošle godine, a njegovo telo pronađeno je u reci Crkvena na ušću u Vrbas 24. marta.

Otac Davor Dragičević predvodio je proteste "Pravda za Davida" i nakon što je za njim raspisana poternica nestao je iz Banjaluke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво