Zaev: Albanija je naš najbolji prijatelj

Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija "najprijateljskija država" Severnoj Makedoniji, navodeći da je razmena dve zemlje povećana za više od deset odsto.

Zaev je, u intervjuu za albanski "Top čenel", rekao da se dve države, pomažući se međusobno, kreću ka budućnosti sa krajnjim ciljem da građani žive bolje.

Makedonski premijer je, takođe, rekao da je razmena između Severne Makedonije i Albanije povećana za 11,5odsto, kao i da postoje ozbiljni potencijali za jačanje te saradnje.

"Ovim prijateljstvom poboljšali smo mnoge stvari", rekao je Zaev tokom posete Albaniji.

 

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара