Duško Marković o pozivu na "pakt protiv Srbije": Besmislena poruka Veseljija

Predsednik crnogorske vlade Duško Marković tvrdi da je poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Podgorici i Skoplju da se okupe protiv Srbije besmislen i da sa stanovišta te zemlje nikada ne može biti prihvaćen.

Duško Marković je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, rekao i da ne razume tu Veseljijevu poruku.

"Crna Gora nije nikada bila u savezu protiv nekoga, pa ni protiv Srbije. Ne razumem takvu poruku. Ona ne može biti prihvaćena u Crnoj Gori i sa stanovišta Crne Gore je besmislena", rekao je Marković, preneo je portal CdM.

Veselji je u intervjuu za prištinsku KTV pozvao na formiranje "pakta" protiv Srbije.

"Makedonija i Crna Gora su u NATO-u, mi nismo, hajde da se svi okupimo protiv Srbije", pozvao je Veselji.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи