Hrvatska, telo žene 19 godina bilo u zamrzivaču?

Načelnik hrvatske Policijske uprave međimurske Ivan Sokač kaže da je u zamrzivaču u porodičnoj kući u Pavlovcu pronađeno telo ženske osobe. Sumnja kako je reč o devojci rođenoj 1977., koja nije viđena još od 2000. godine.

Ivan Sokač je naveo da je zbog sumnje da je počinila ubistvo uhapšena 45-godišnjakinja sa šireg područja opštine Mala Subotica.

Kako portal Indeks nezvanično saznaje, reč o sestri nestale devojke.

Sokač je rekao da je juče posle 12 sati policija primila dojavu županijskog Zavoda za hitnu medicinu kako je u toj porodičnoj kući u Novoj ulici u Palovcu pronađeno telo nepoznate osobe.

Telo je prevezeno na Odeljenje patologije Županijske bolnice u Čakovcu gde će biti obavljena obdukcija.

Iako se sumnja da je reč o telu Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005., a nije viđena od 2000. godine, do konačnih nalaza obdukcije to još ne može biti zvanično potvrđeno.

Sokač je rekao da ne može da potvrdi da je uhapšena sestra žrtve.

"Osoba je u takvom stanju kakvom je. Šta da vam kažem, nije se još otopio zamrzivač i identitet još nije utvrđen", naglasio je Sokač.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво