Pronađena skrivena eksplozivna naprava na Cetinju

Službenici Uprave policije - Odeljenja bezbednosti Cetinje su pronašli, po prijavi građana, skrivenu improvizovanu eksplozivnu napravu u suterenu jedne zgrade u tom gradu.

Oko 300 grama eksplozva pronađeno je u kutiji skrivenoj u zgradi.

Na lice mesta su izašli i službenici Grupe za antiteroristički pregled koji su izvršili pregled i demontiranje improvizovane eksplozivne naprave.

Cetinjska policija je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju izvršila uviđaj na licu mesta kojom prilikom su uzeti tragovi, eksplozivna naprava i ostali predmeti koji će biti upućeni u Forenzički centar radi veštačenja.

Kriminalistička obrada je u toku i policija intenzivno traga za, za sada, nepoznatim licem koje je improvizovanu eksplozivnu naparavu sakrilo u prostorijama stambene zgrade.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво