Na naslovnici "Hrvatskog tjednika" Pupovac drži krvavi nož

Desničarski "Hrvatski tjednik", u broju koji će se u prodaji naći sutra, ima naslovnicu na kojoj poslanik i lider Samostalne demokratske stranke Srba Milorad Pupovac u ruci drži krvavi nož i glavu doktora Ivana Šretera.

Fotografiju naslovnice je na svom Fejsbuk profilu objavio urednik Hrvatskog tjednika Ivica Marijačić, sa naslovom "Jeziva istina", dok je u pdnaslovu pitanje: "Hoće li glavni državni tužilac, nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera".

Reklamirajući najnoviji broj ovog desničarskog nedeljnika, Marijačić kaže da je on ekskluzivan po mnogim sadržajima, te da Hrvatski tjednik žestoko i primereno odgovara velikosrpskim krugovima već na naslovnici".

Inače, Šreter je početkom "Domovinskog rata" bio šef HDZ-a u Pakracu i šef regionalnog kriznog štaba za Zapadnu Slavoniju.

Nakon što su ga, kako se tvrdi, Srbi uhapsili, gubi mu se svaki trag.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи