Kamenos izbacio dvoje svojih ministara iz poslaničkog kluba

Šef Nezavisnih Grka Panos Kamenos, koji je juče podneo ostavku na mestu ministra odbrane, iz poslaničkog kluba stranke izbacio je dvoje ministara – zamenika ministra poljoprivrede u grčkoj vladi Vasilisa Kokalisa i ministarku turizma Elenu Kunduru.

Vasilis Kokalis i Elena Kundura nisu prisustvovali jučerašnjoj pres-konferenciji svog partijskog šefa Panosa Kamenosa, na kojoj je najavio da Nezavisni Grci neće glasati za poverenje vladi premijera Aleksisa Ciprasa.

Kamenos je nakon toga oboje izbacio iz poslaničkog kluba stranke.

Glasaću za poverenje vladi, rekao je Kokalis u pisanoj izjavi za medije, prenosi MIA.

"Duboko sam uveren da ova vlada treba da dobije priliku da završi svoj posao sa velikim reformama i zakonima koji će povratiti zemlju u normalu i onemogućiti bilo kakvo scenario za destabilizaciju. Iz ovog razloga daću glas za poverenje vladi", objasnio je Kokalis u pismenoj izjavi. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи