Tirana, studenti odbijaju poziv vlade na dijalog

Studenti albanskih državnih univerziteta ponovo su se danas, 13. dan za redom, okupili u Tirani, tražeći od vlade da ispuni osam zahteva, koji su joj uputili. 

Kako navodi albanska agencija ATA, grupa studenata okupila se ispred kancelarije albanskog premijera Edija Rame na glavnom bulevaru u Tirani i nastavlja da odbija vladinu ponudu za dijalog kako bi se odgovorilo na njihove zahteve. 

Rama je ponudio studentima da se do potpunog rešenja za njihovih osam zahteva dođe kroz dijalog. 

Studentski protest pokrenut je 4. decembra i bio je usmeren protiv ponovnog plaćanja ispita na kojima su studenti već padali, a lista zahteva, među kojima je bio i onaj da se prepolove iznosi školarina, potom je proširena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара