Eksplozija "talijanke" u Kistanju, dvoje dece povređeno

Dvoje dece povređeno jenakon aktiviranja eksplozivne naprave u Kistanju kod Knina, za koju su pirotehničari utvrdili da se najverovatnije radi o ručnoj bombi zaostaloj iz Drugog svetskog rata.

Policijska uprava Šibensko-kninske županije saopštila je da se eksplozija dogodila oko 13 sati, a da su deca bombu pronašla u napuštenoj zgradi u blizini opštine, prenosi Hina.

Portparolka uprave Marica Kosor kaže da je policija u 13.40 sati primila dojavu da je dvoje dece povređeno. Dodala je  da se deci pruža pomoć u bolnici u Kninu i nisu životno ugrožena.

"Pirotehničar je izašao na mesto događaja i prema tragovima je utvrđeno da bi se moglo raditi o ručnoj bombi iz Drugog svetskog rata, takozvanoj 'talijanki'", navela je Kosorova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво