Višković predložen za mandatara Vlade Republike Srpske

Potpredsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Radovan Višković predložen je za mandatara za sastav Vlade Reublike Srpske.

Odluku je doneo Izvršni komitet stranke na sednici kojoj su prisustvovali lider SNSD-a Milorad Dodik i potpredsednica Željka Cvijajanović.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je na konferenciji za novinare da je na sednici razmatran izborni rezultat SNSD-a i da je ova stranka izuzetno zadovoljna ostvarenim rezultatima.

Kovačević je istakao da je SNSD ispunio sve zacrtane ciljeve, podsetivši da su kandidati ove stranke za srpskog člana Predsedništva BiH, Milorad Dodik, i predsednika Srpske, Željka Cvijanović, ostvarili pobedu.

"SNSD ostaje ubedljivo najveća politička stranka u Republici Srpskoj, a u ovom mandatu još snažnija. SNSD je najjača politička stranka iz Srpske na nivou BiH i najjača politička stranka u BiH", poručio je Kovačević, prenela je RTRS.

Rekao je da veruje da će deo skupštinske većine u ovom mandatu, uz SNSD biti DNS, SP, Ujedinjena Srpska, a veruje, kazao je, i NDP, kao i grupa Obrena Petrovića.

Izrazio je uverenje da će Srpska uskoro dobiti novu vladu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво