Poziv Bošnjacima u Srbiji da Sandžak pripoje Crnoj Gori

Predsednik Bošnjačkog saveza Crne Gore (BSCG) u Njujorku, Esad Rastoder, pozvao je Bošnjake iz jugozapadne Srbije da taj region pripoje Crnoj Gori i ponudio punu podršku za, kako je naveo, ovaj projekat.

"Želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da celi Sandžak i južni i severni, pripoje Crnoj Gori. Ovom prilikom vam želimo poslati poruku da ćemo stati iza ovog projekta", naveo je Rastoder, preneo je portal RTCG.

Esad Rastoder je komentarisao obeležavanje veka od Velikog rata u Budvi i ocenio da su građani Crene Gore ovih dana svedoci "harange SPC i DF-a protiv nezavisne, suverene Crne Gore".

"Svi koji veruju da se crni dim razmakao sa neba Crne Gore, žive u totalnoj zabludi", naveo je Rastoder.

Tvrdi da je skup u Budvi organizovan po narudžbi onih koji negiraju i Crnu Goru i njene narode i dodaje da bi im na tome "pozavidjeli i Draža Mihajlović i Pavle Đurišić".

"Poznata je adresa sa koje sve to dolazi", tvrdi Rastoder.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво