Pošiljka belog praha blokirala Skupštinu Slovenije

Pošiljke sa neidentifikovanim belim prahom gotovo istovremeno su stigle u Narodnu skupštinu Slovenije i RTV Koper.

Pošiljka sa belim prahom najpre je stigla u Skupštinu Slovenije, pa je policija odmah blokrala zgradu i pokrenula odgovarajuće postupke.

Slučaj istražuju, osim policijskih službenika i vatrogasaca i toksikolozi iz Veterinarskog zavoda. Ulaz u zgradu je blokiran, ali saobraćaj se odvija neometano. Pet osoba koje su bile u kontaktu sa pošiljkom izolovane su.

Policija je jutros oko osam časova dobila poziv sa RTV Koper, o pošiljci sa belim prahom koja je upućena jednoj novinarki Televizije Slovenije.

Ta novinarka je na svom Fesjbuk profilu napisala de joj je i ranije stigla koverta si istim pečatom i istim fontom i da je bila bezopasna.

Posle analize, utvrđeno da je supstanca bezopasna i da ne može da ugrozi ljudski život i zdravlje.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво