Zvizdić: Radićemo na suzbijanju terorizma

Zvaničnik Stejt departmenta Nejtan Sales pohvalio je napore BiH u borbi protiv terorizma, kao i strategiju za sprečavanje nasilnog ekstremizma, i izrazio nadu da će saradnja dve zemlje biti nastavljena i u budućnosti.

Kako je ranije saopšteno iz Stejt departmenta Nejtan Sales je na višednevnoj regionalnoj turneji, a posle Srajeva će boraviti u Albaniji i u Prištini.

Salesa je u Sarajevu primio predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, koji je, kako je saopšteno, američkog zvaničnika upoznao sa ekonomskom i političkom situacijom u BiH i regionu, kao i sa realizovanim ciljevima na evroatlantskom putu te zemlje.

Zvizdić je, navodi se, rekao da je pitanje ukupne bezbednosti jedan od prioriteta Saveta ministara Bosne i Hercegovine, te da će zvanično Sarajevo i u narednom periodu vrlo vredno i konzistentno raditi na suzbijanju terorizma i s terorizmom povezanih pojava.

Sastanku je prisustvovala ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Morin Kormak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво