Bar, kod državljana Albanije pronađeno 65 kilograma marihuane

Barska policija uhapsila je državljanina I. K. i A. L. nakon što je u njihovom automobilu policija pronašla 64,8 kilograma marihuane, a zbog sumnje da im je pomagao uhapšen je i E. B.

Policija je blokirala Bar i zaustavila više vozila među kojima je i vozilo marke "audi ku-7" albanskih registracija, koje je pokušalo da izbegne kontrolu.

Prilikom zaustavljanja vozila, I. K. i A. L. pokušali su da pobegnu ali su nakon kraće potere uhapšeni.

Policija je detaljnim pregledom vozila, u njegovom zadnjem delu, pronašla i oduzela dve crne torbe u kojima su se nalazila pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 64,769 kilograma, navode iz policije.

Policija je uhapsila i E. B., takođe državljnina Albanije.

"On je upravljao 'mercedesom' koji se kretao ispred 'audija ku-7' u nameri da bude tzv. čistač, odnosno da prati situaciju i javi drugim osumnjičenima da li je put za prevoz droge slobodan", navodi se u saopštenju.

I. K., A. L. i E. B. su predati službenicima Odseka za borbu protiv droge na dalje postupanje, a droga će biti upućena u Forenzički centar radi veštačenja.

Osumnjičeni su privedeni zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i isto krivično delo putem pomaganja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи