Drama u Hrvatskoj, muškarac aktivirao plinsku bocu

Od popodnevnih časova u hrvatskom mestu Opuzenu se odvija prava drama pošto je muškarac u svojoj kući aktivirao plinsku bocu i izazvao požar, a prilikom intervencije povređena su dva policajca.

Kako prenosi portal Indeks, na mesto događaja došli su pripadnici policijske stanice Metković i hitne medicinske službe.

Prilikom intervencije s ciljem sprečavanja nemilog događaja, povređen je policajac koji je oko 19 sati helikopterom prebačen u KBC Split. 

Hrvatski portal prenosi nezvanične informacije da je policajca u trenutku intervencije muškarac posekao po rukama oštrim predmetom. 

Sve je navodno počelo zbog dečjeg rođendana u komšiluku jer mu je smetalo glasno dečje veselje. Potom je izbila svađa, a komšije su pozvale policiju.

Pošto je aktivirao plinsku bocu i izazvao požar, muškarac se popeo na deo krova, a policija s njim još uvek pregovara.

Policija je navela da je u pitanju 49-godišnji muškarac koji je u Opuzenu pretio komšijama. 

"Na mesto događaja izašli su policijski službenici sa kojima je odbio da komunicira, zatvorivši se u svoju porodičnu kuću, gde je u prizemlju izazvao požar aktiviranjem plinske boce. Prilikom intervencije policijskih službenika osoba je pružila otpor povredivši dvojicu policajaca. Muškarac se potom popeo na krovnu terasu kuće te i dalje odbija da postupi po naređenju policijskih službenika", saopštila je policija.

broj komentara 0 pošalji komentar