Udes autobusa sa đacima iz BiH u Italiji, vozač poginuo

Vozač autobusa je poginuo a najmanje 16 osoba je lakše povređeno kada se autobus sudario sa kamionom u Italiji. Autobus je proviozio srednjoškolce iz BiH koji su se vraćali sa ekskurzije iz Španije.

Do sudara je došlo u okolini Breše, a kako saznaje portal Kliks, jedan od vozača autobusa, inače iz Kiseljaka, poginuo je na licu mesta.

Italijanski mediji prenose da se sudar dogodio na auto-putu A21 Torino - Breša.

Pema prvobitnim informacijama najmanje 16 osoba je povređeno, od kojih je jedna sa teškim telesnim povredama i svi su prevezeni u najbližu bolicu Manerbio, ali je, kako se navodi, naknadno ustavnovljeno da su svi nastavnici i učenici van životne opasnosti, i nakon pregleda su prebačeni u obližnji hotel.

U BiH se vraćaju u subotu.

Reč je o srednjoškolcima iz Istočnog Sarajeva, odnosno Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža, koji su se vraćali sa ekskurzije u Španiji.

U autobusu se u trenutku nesreće nalazilo 36 dece.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво