Adrovićeva puštena iz pritvora, braniće se sa slobode

Emina Adrović, koja se tereti da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo državljanin Srbije Miloš Vukomanović dok je njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena, puštena je iz pritvora i braniće se sa slobode.

Nakon što je odbijena žalba Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru na odluku Osnovnog suda u tom gradu kojom je prihvaćena kaucija Emini Adrović (23) iz Budve, ona je puštena da se u daljem toku postupka brani sa slobode, preneo je crnogorski portal CDM.

Naime, Viši sud odbio je žalbu kotorskog Tužilaštva prošlog petka, koje se i ranije žalilo na odluku o prihvatanju kaucije od 218.662 evra za Adrovićevu.

U optužnici kotorskog tužilaštva navodi se da je optužena, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom "audi", krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat.

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, navedeno je u optužnici.

Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

Ona je tužiocu ispričala da je saobraćajna traka kojom je krenula bila slobodna, da bi se u jednom trenutku iznenada, neočekivano dvoje pešaka vratilo trčećim korakom nazad, te da nije imala drugog izbora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво