Ekipa BHRT napadnuta u Konjicu

U Konjicu je noćas napadnuta ekipa BHRT-a koja se vraćala iz Širokog Brijega, sa utakmice Široki-Sloboda. Povređen vozač kombija na kojem je pričinjena značajna materijalna šteta.

Napad na ekipu BHRT potvrdio je za portal Klix.ba portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

"Noćas oko 23:50 u ulici Kolonija u Konjicu grupa od petnaestak maskiranih mladića, odevenih u crvene majice s povezima preko glave napali su ekipu BHRT-a. U incidentu je povređen vozač, a pričinjena je znatna materijalna šteta na njihovom kombiju. Vozač je uspeo da pobegne u prostorije PS Konjic", izjavio je Marić.

Pozivajući se na svoja saznanja, Klix.ba piše da su u napadu korišćene palice i kamenje, a polomljena su i stakla na kombiju u koji su napadači hteli da ubace zapaljenu baklju.

Zaposleni BHRT-a napad su prijavili policiji u Konjicu, čiji su službenici napravili uviđaj i trenutno rade na otkrivanju osumnjičenih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво