Šibenik, ustaški simboli na automobilu beogradskih tablica

Probušene sve četiri gume i ustaški simboli "U" i "NDH" ispisani su sprejom na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj Brodarici.

Incident je policiji prijavila meštanka koja je bila zgrožena ovim vandalskim činom, preneo je portal Šibenikin.

"Užasno mi je neugodno što se ovo dogodilo. Kako bilo ko, pogotovo gosti iz susedne Srbije, mogu bez straha doći na Brodaricu, koja se reklamira kao turističko mesto, kad ovo vide. Mislim da je vlasnik oštećenog automobila na Krapnju i da još uvek ne zna šta se dogodilo", rekla je ona za lokalni portal.

Pozvala je svoje sugrađane da sakupe novac i vlasniku nadoknade štetu.

"To je najmanje što možemo da napravimo i da se izvinimo čoveku za ovaj sramotni vandalski čin kako bismo bar malo zaštitili ugled hrvatskog turizma", rekla je ona.

Prijavu ovog incidenta je potvrdila portparolka šibenske policije Marica Kosor.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво