Pucnjava u Bijelom Polju, ubijen državljanin Srbije

Crnogorska policija uhapsila je Bjelopoljca E. Ć. jer je, kako je saopšteno, počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju sa smrtnom posledicom i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materijala.

U noćašnjoj pucnjavi kod Bijelog Polja državljanin Srbije Ž. P. iz Srbobrana je ubijen, a Lj. L. iz Zemuna teško ranjen.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu navodi se da su dosadašnje policijske aktivnosti ukazale na sumnju da su Ž. P. (47) i Lj. L. (46) ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mesta koje pripada opštini Bijelo Polje, gde živi E. Ć., u nameri da ga ubiju.

"Sinoć oko 23.30, u blizini kuće E. Ć., došlo je do, kako se sumnja, upotrebe vatrenog oružja između Ž. P. i Lj. L. s jedne i E. Ć. s druge strane, u kojoj je E. Ć. lišio života Ž. P. i zadao povredu Lj. L., dok je E. Ć. takođe zadobio povredu", navodi se u saopštenju. 

Lj. L. je zadobio prostrelnu ranu u predelu ramena i nalazi se na bolničkom lečenju, a prema informacijama koje poseduje policija, nije životno ugrožen. 

Prostrelnu ranu nadlaktice zadobio je i E. Ć. i njemu je pružena medicinska pomoć.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво