Nevreme pogodilo Šibenik, poginuo ribar

U nevremenu koje je pogodilo Šibenik i okolinu jedna osoba je poginula, a naneta je velika materijalna šteta, prenose hrvatski mediji.

U moru kod Žaborića jutros oko 3 sata pronađeno je telo ribara (49) koji je sinoć oko ponoći, tokom olujnog nevremena pao u more sa ribarskog broda kod ostrva Krapanj, piše hrvatski portal ŠibenikIn.

Dojavu da je član posade ribarskog broda pao u more oko 23.30 sati primila je Stanica pomorske policije Šibenik od Nacionalnog centra za traganje i spašavanje na moru Rijeka i od trenutka dojave o nesreći za njim su tragale tri kočarice, brod Lučke kapetanije i policijski čamac.

Kako se navodi, nevreme koje je pogodilo taj kraj Hrvatske oko 23 sata, rušilo je stabla, razbijalo automobile, mnogi brodovi su nasukani.

Prema podacima Centra 112 u nevremenu je oštećeno oko 20 automobila, a primljeno je pet poziva za spašavanje na moru.

Najviše štete u gradu nevreme je napravilo u Biocima gde je sa prodavnice auto delova iščupan krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame. 

Na rivi su uništena dva kioska, a riva i celi grad bili su puni polomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво