Kod Buzeta policija otkrila kombi sa 23 migranta

Buzetski policajci prijavili su 43-godišnjeg hrvatskog državljanina i 49-godišnju državljanku Srbije koji su u kombiju prevozili 23 ilegalna migranta, saopštila je istarska policija.

U subotu uveče oko 23.50 sati, policijski službenici granične policije zaustavili su teretno vozilo "pežo bokser", zagrebačke registracije kojim je upravljao 43-godišnjak, dok je 49-godišnjakinja bila na mestu suvozača.

Pregledom kombija, u teretnom prostoru, pronašli su 23 nezakonita migranta i to 19 Pakistanaca, dvojicu Indijaca i dvojicu državljana Turske, prenela je Hina.

Osumnjičeni 43-godišnjak i 49-godišnjakinja su po završetku kriminalističke istrage, u nedelju uveče privedeni u pritvorsku jedinicu istarske policije, dok su migranti prevezeni na područje PU ličke-senjske radi nastavka kriminalističkog istraživanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво