Gaf hrvatske vlade na "Fejsbuku"

Vlada Republike Hrvatske čestitala je Dan državnosti na "Fejsbuku", ali njihova objava nije naišla na odobravanje građana koji koriste tu društvenu mrežu, navodi hrvatski portal "Indeks".

"‪Svim hrvatskim ljudima, Hrvaticama i Hrvatima čestitamo Dan državnosti", piše na Fejsbuku uz link na čestitku Vlade koju je potpisao Andrej Plenković.

"Svim hrvatskim ljudima. Neko preko veze upao i dobio posao da vodi Fejsbuk stranicu", "Ljudima? Valjda bi trebalo biti državljanima", "koga podrazumevate pod hrvatskim ljudima?", samo su neki od komentara.

Indeks navodi da nisu svi bili razočarani samo sadržajem čestitke. "Hvala lepo. Slavimo u Nemačkoj radi vas", "još malo i moći ćete nam svakome pojedinačno čestitati... Čija ste vi vlada uopšte?", "a posebno iseljenima", "fascinantno i atraktivno", još su neki od komentara.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара