Noževi, palice i čekići u objektima koje koriste migranti u Bihaću

U pretresima objekata i prostorija koje koriste migranti u Bihaću, pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona pronašli su brojne predmete koji mogu da posluže za prekršaje i krivična dela, saopštila je policija.

Prilikom jučerašnjeg pretresa policija je u objektima Đačkog doma u Borićima, nedovršene zgrade Doma penzionera i drugim lokacijama za koje su postojala operativna saznanja da se koriste za smeštaj migranata pronašla 36 noževa, dve palice, čekić, skalpele, noževe za skalpel, makaze i odvijače, prenosi portal Kliks.ba.

"Nakon izvršenog pretresa sudu će biti dostavljen izveštaj o izvršenom pretresu i biće obaveštena Služba za poslove sa strancima", izjavila je portparolka MUP-a Snežana Galić.

Cilj pretresa, sprovedenog po naredbi Opštinskog suda u Bihaću, bio je pronalazak tragova i predmeta koji potiču iz krivičnih dela, kao tragova i predmeta koji se koriste za vršenje prekršaja.

U jučerašnjoj akciji učestvovalo je više od 100 policijskih službenika Uprave policije MUP-a Unsko-sanskog kantona, a aktivnosti su rezultat poslednjih dešavanja na području tog kantona i uznemirenosti javnosti nakon ubistva migranta u Velikoj Kladuši.

Portal Kliks.ba saznaje i da će Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona biti predata dvojica migranata iz Alžira i Palestine koje se sumnjiče za ubistvo Marokanca A. L. koje se dogodilo u petak u Velikoj Kladuši. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво