Trovanje sendvičima u školi na istoku Rumunije

Najmanje 24 učenika na istoku Rumunije primljena su u bolnicu pošto im je, kako se veruje, pozlilo od sendviča koji su im servirani u školi, saopštili su zvaničnici.

Direktorka škole u mesti Dofteana na istoku zemlje Ana Irimia rekla je da su učenici jeli sendviče koje je spremila kompanija koja ih snabdeva užinom.

Napomenula je da su neka deca jela hranu koju su ponela od kuća.

Portparol lokalnih zdravstvenih vlasti Andrej Greku je rekao da su u pitanju deca uzrasta od 10 do 14 godina koja su smeštena u bolnice pošto su povraćala, imala glavobolju i bolove u stomaku, preneo je AP.

Istovremeno, u rumunskom gradu Jaši pokrenuta je istraga pošto su 134 osobe završile u bolnici nakon što su jele brzu hranu koja je, kako su potvrdile analize, bila zaražena salmonelom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи