Erjavec: Bolje da ne dođe do susreta Plenkovića i Cerara

Ministar spoljnih poslova Slovenije Karl Erjavec navodi da je moguće da se na marginama samita Procesa saradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) na Brdu kod Kranja danas sastanu slovenački i hrvatski premijer, ali da je s obzirom na aktuelnu situaciju bolje da "do bilateralnog susreta ni ne dođe".

Hrvatski premijer Andrej Plenković učestvovaće na sastanku ministara spoljnih poslova država članica SEECP, a slovenački mediji nagađaju da bi tom prilikom mogao da se sastane sa domaćinom skupa, slovenačkim premijerom Mirom Cerarom.

Kako je objavila Televizija Slovenija, njihov susret na marginama sastanka je moguć iako za sada nije predviđen, prenela je Hina.

Erjavec je juče rekao novinarima da će biti prilike za razgovore Plenković-Cerar na Brdu kod Kranja.

S druge strane, dodao je da bi možda, s obzirom na suprotne stavove dve strane o arbitraži i drugim pitanjima i činjenicu da je vlada Slovenije u ostavci i obavlja samo tekuće poslove, "bilo bolje da do bilateralnog susreta ni ne dođe".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво