CdM: Policajci pretukli mladiće u Podgorici

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako pripadnici policije prebijaju dvojicu mladića u centru Podgorice. Iz podgoričke policije je saopšteno da će preduzeti sve mere povodom tog slučaja.

Policija je saopštila da će ispitati sve okolnosti u vezi sa incidentom od 17. februara i "preduzeti aktivnosti iz svoje nadležnosti koje se odnose i na utvrđivanje eventualne odgovornosti policijskih službenika", prenosi portal CdM.

Građani su Savjetu za građansku kontrolu rada policije dostavili snimak na kojem se vidi kako policijski službenici postupaju prema dvojici mladića.

"Savjet je dodatno zatražio da direktor Uprave policije informiše da li je tražena i pružena medicinska pomoć ovim mladićima koji su iste noći i zadržani u prostorijama za boravak zadržanih osoba u CB Podgorica. Prema navodima, koji su pruženi Savjetu, dvojicu mladića su navodno tukli i u vozilu tzv. 'marici' prilikom prevoza u CB Podgorica", naveo je predsednik Savjeta za građansku kontrolu policije Saša Zeković.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи