Dodik čestitao Vučiću Dan državnosti

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, sutrašnji praznik - Dan državnosti Srbije, uz poruku da će u Republici Srpskoj i njenim građanima, Srbija uvek imati iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja.

„Povodom Dana državnosti Republike Srbije, čast mi je i zadovoljstvo da vama i svim građanima Srbije uputim najiskrenije čestitke, poručio je predsednim RS.

Republika Srpska i Srbija imaju snažne i neraskidive bratske veze, zajedničku prošlost i tekovine koje baštinimo kao simbol naše bliske povezanosti i jedinstva.

Zbog svega toga, snažna i prosperitetna Srbija od velike je važnosti za mir, stabilnost i napredak za sve nas u Republici Srpskoj, ali i za celi region", naveo je Dodik.

Dodik je poručio i da će Srbija u Republici Srpskoj i njenim građanima uvek imati iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja na putu daljeg unapređenja i razvoja sveukupnih odnosa Srpske sa maticom Srbijom.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара