Novi list: Vučić će se u Zagrebu sastati i sa Plenkovićem

Poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović srpskom kolegi Aleksandru Vučiću za zvaničnu posetu Zagrebu, sredinom februara, izazvao je konfuziju na hrvatskoj političkoj sceni, piše riječki "Novi list".

U vladi Andreja Plenkovića zatečeni su time i ne skrivaju da konsultacija o poseti s premijerom nije bilo, piše Novi list.

Hrvatski list ističe da će, uprkos tome, doći do susreta Vučića sa Plenkovićem.

Štampa u Hrvatskoj je ne malo puta zabeležila "disonantne tonove" u komunikaciji između Pantovčaka i Banskih dvora.

Riječki dnevnik piše da vladino Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova, najblaže rečeno, baš i ne podržava dolazak predsednika Vučića u Zagreb.

List navodi da je i iz jučerašnjeg saopštenja tog ministarstva bilo sasvim jasno da "u vladi smatraju da nije vreme za Vučićev dolazak u Zagreb", ali i da im je iz vlade rečeno da "svaki put kad je predsednik neke države posetio Hrvatsku, sastao se i s premijerom".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи