Automobil se zaleteo na poslanika Skupštine Crne Gore u Tivtu

Poslanik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović u Skupštini Crne Gore izjavio je da se sinoć u Tivtu, dok je šetao rivom, na njega zaleteo automobil velikom brzinom i da je bio prinuđen da odskoči u stranu. Policija je pronašla vozača koga je Vuksanović prijavio.

Vuksanović je za Antenu M rekao da se, oko 23.15, nakon druženja sa prijateljima, uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smera, prenosi RTCG.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me videli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam video naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspeo sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica", rekao je Vuksanović.

Kaže da je vozilo metalik sive boje imalo tivatske registarske oznake, kao i da su, koliko je uspeo da vidi, u automobilu bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako je naveo, nije uspeo da razume reči.

Policija je pronašla vozača kojeg je Adrijan Vuksanović prijavio. Prijavljeni vozač i njegov suvozač negirali navode prijave, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

"Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S. R. iz Tivta. Sa S. R. je potom u prostorijama OB Tivat u 23:50 obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića", navodi se u saopštenju.

U svojoj izjavi S. R. je negirao navode Vuksanovića, te je naveo da se vraćao iz Gornje Lastve, ali da prolaskom navedenim putem nije ni primetio Vuksanovića.

Ubrzo je identifikovan i suvozač S. R, a radi se o V. S. iz Tivta. V. S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S. R.

Kako se navodi u saopštenju, o događaju je upoznat državni tužilac u ODT u Kotoru koji se izjasnio da u opisanom događaju nema elemenata krivičnog dela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво