Dvojica nastradala tokom novogodišnjeg kupanja u Rijeci

Na tradicionalnom novogodišnjem kupanju na riječkim Pećinama dve osobe su poginule, za život treće osobe lekari se bore, a više njih je povređeno.

Do tragedije je, čini se, došlo zbog jakog juga. Josip Povrženić, jedan od organizatora tradicionalnog novogodišnjeg kupanja, ispričao je što se dogodilo.

"Upozoravali su nas iz hotela da ne idemo u more zbog vetra, ali jugo je taman počelo da slabi. Zato smo se dogovorili da zbog lošeg vremena ne plivamo , nego ćemo se samo skinuti i uhvatiti za ruke u krugu. Ali, talasi su bili prejaki i došlo je do tragedije", ispričao je Povrženić.

U kupanju je učestvovalo petnaestak ljudi, od čega ih je još nekoliko povređeno. Na terenu su bile spasilačke službe, vatrogasci, hitna pomoć i policija.

Među povređenima su i dva vatrogasca, koja su učestvovala u akciji spasavanja, navodi riječki Novi list.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво