Saslušan i drugi sin Ivice Todorića

U Državnom tužilaštvu u Zagrebu saslušan je i drugi sin vlasnika "Agrokora", Ivan Todorić, potvrdila je njegov advokat Jasna Novak.

Postupajući po žalbi, vanraspravno veće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je odluku iz istrage da nema dovoljno argumenata da se svim osumnjičenima za slučaj "Agrokor" odredi pritvor.

Istražni pritvor je u sredu određen samo vlasniku "Agrokora" Ivici Todoriću, koji nije dostupan hrvatskim pravosudnim organima, pa je za njime raspisana i međunarodna poternica.

Najpre je u petak saslušan Ante Todorić, koji je doputovao u Hrvatsku da bi dao izjavu u Državnom tužilaštvu vezano za slučaj Agrokor.

Oba sina vlasnika Agrokora Ivice Todorića su među 15 osumnjičenih za finansijske malverzacije i falsifikovanje dokumentacije.

Ante Todorić je nakon saslušanja novinarima rekao da je negirao sve što mu se stavlja na teret.

Za Ivicom Todorićem juče je raspisana međunarodna poternica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво