Todorić: Vratiću se u Hrvatsku čim prikupim dokaze

Bivši predsednik uprave koncerna "Agrokor" Ivica Todorić na svom blogu poručio da će se vratiti u Hrvatsku čim prikupi relevantne dokaze kako bi se suprotstavio "zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika", nakon što je u subotu za njim raspisana međuanordna poternica.

"Kao čovek kojem su teško povređena ljudska prava sa svojim advokatskim timom prikupljam dokaze i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz krivične prijave i odbraniti i sebe i moje saradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojem danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal", naveo je Todorić na svom blogu na kojem se redovno oglašava od septembra, prenela je Hina.

"Da bi me sprečili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih lično i brzopleto su sastavili sramotnu krivičnu prijavu kako bi me pritvorili", naveo je on.

Zagrebačko županijsko državno tužilaštvo raspisalo je juče poternicu za Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.

Zagrebačko Županijsko državno tužilastvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 miliona kuna pokrenulo istragu protiv vice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića, i dvanaestoro "Agrokorovih" menadžera i revizora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи