Crna Gora, na konju pokušali da prokrijumčare 128 kilograma skanka

Podgoričanin L. R. (29) uhapšen je na granici sa Albanijom nakon što je sa još dva lica u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma skanka.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice granične policije Plav su u sadejstvu sa službenicima Odseka za borbu protiv droge lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju Uprave crnogorske policije.

Policija traga za još dva lica osumnjičena za isto krivično delo.

"Policijski službenici iz Plava su u sredu, oko 13 časova, prilikom obilaska rejona na planini Godilje, na šumskom makadamskom putu iz smera Republike Albanije naišli na tri lica koja su vodila konja natovarenog sa pet velikih torbi", navedeno je iz policije.

Na pokušaj policije da izvrši kontrolu, lica su se dala u bekstvo.

"Nakon kraće potere i pregleda terena, policijski službenici su lišili slobode L. R. (29) iz Podgorice. Kod osumnjičenog je pronađeno pet velikih torbi u kojima su se nalazila 122 veća pakovanja za koja se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 128,4 kilograma", rekli su u policiji.

Pronađena droga, navode iz policije, biće upućena u Forenzički centar radi veštačenja.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво