Crna Gora, na konju pokušali da prokrijumčare 128 kilograma skanka

Podgoričanin L. R. (29) uhapšen je na granici sa Albanijom nakon što je sa još dva lica u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma skanka.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice granične policije Plav su u sadejstvu sa službenicima Odseka za borbu protiv droge lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju Uprave crnogorske policije.

Policija traga za još dva lica osumnjičena za isto krivično delo.

"Policijski službenici iz Plava su u sredu, oko 13 časova, prilikom obilaska rejona na planini Godilje, na šumskom makadamskom putu iz smera Republike Albanije naišli na tri lica koja su vodila konja natovarenog sa pet velikih torbi", navedeno je iz policije.

Na pokušaj policije da izvrši kontrolu, lica su se dala u bekstvo.

"Nakon kraće potere i pregleda terena, policijski službenici su lišili slobode L. R. (29) iz Podgorice. Kod osumnjičenog je pronađeno pet velikih torbi u kojima su se nalazila 122 veća pakovanja za koja se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 128,4 kilograma", rekli su u policiji.

Pronađena droga, navode iz policije, biće upućena u Forenzički centar radi veštačenja.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 06. okt 2017, 22:23)
anonymous [neregistrovani]

A,

Jesu li uapsil konja?

(petak, 06. okt 2017, 06:40)
anonymous [neregistrovani]

To je ta ekonomija

Može sve, samo motika NE