U Hrvatskom saboru se čulo "četnik Vučić"

Tokom rasprave o Zakonu o hrvatskim braniteljima u Saboru, poslanik Mosta Miro Bulj je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao "četnik Vučić", prenosi hrvatski portal "Indeks".

Miro Bulj je komentarisao izjavu Aleksandra Vučića da će donošenje Zakona o hrvatskim braniteljima značiti otvaranje Pandorine kutije.

"Vaša je dužnost da zaustavite izjave vašeg koalicionog partnera Milorada Pupovca, koji generala Bobetka upoređuje sa ratnim zločincima poput Ratka Mladića i ostalih. Ne sme se dozvoliti da nam čovek spolja koji je predsednik Republike Srpske, četnik Vučić, upućuje poruke o hrvatskim braniteljima", rekao je Miro Bulj, navodi Indeks.

Vučić je sinoć, gostujući na Radio-televiziji Srbije, komentarisao najavu donošenja Zakona o hrvatskim braniteljima i istakao da to otvara Pandorinu kutiju, kao i da je to za srpsku stranu neprihvatljivo.

"Veoma bih voleo da Hrvati nekada stanu u naše cipele i obuku našu košulju, ja to radim i razumem šta ih muči i mori, i molim ih da razumeju šta su srpski problemi", rekao je Vučić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво