Milioner osumnjičen za organizovanje ubistava u SAD krije se u Crnoj Gori?

Ričard Vol, 64-godišnji državljanin SAD, osumnjičen za organizovanje tri ubistva u Los Anđelesu, pobegao je u Crnu Goru, tvrdi kalifornijska televizija "KCAL 9 njuz". Policija Los Anđelesa navodi da su povod za ubistva za koje se sumnjiči poslovni i pravni sukobi.

Američki mediji pišu da je za Volom pokrenuta međunarodna potraga, iako Interpol na svojim stranicama još nije objavio međunarodnu poternicu. Vol se sumnjiči da je organizovao tri ubistva i da se, navodno, trenutno skriva negde u Crnoj Gori. 

Los Anđeles Tajms navodi da SAD sa Crnom Gorom nemaju sklopljen sporazum o izručenju traženih osoba.

Detektivi u Los Anđelesu kazali su da su razgovarali sa prijateljima, rodbinom i Volovim bivšim zaposlenima, koji tvrde da je on u Crnoj Gori, prenosi list.

Losanđeleski detektiv Viktor Levandovski za televiziju CBS2 kazao je da Vol trenutno nije optužen za ubistva, ali da je glavni osumnjičeni u očima policije.

Vol poseduje milione dolara na bankovnim računima, zahvaljujući firmama i nekretninama sa kojima je povezan.

Policija Los Anđelesa navodi da su povod za ubistva za koje se sumnjiči poslovni i pravni sukobi.

Prvi u nizu ubijenih bio je Dejvid Džejms Vargas, tada 53-godišnjak, koji je Volu dugovao najmanje 100.000 dolara i spremao se da pokrene sopstveni posao s iznajmljivanjem limuzina i eskortom. Pronašli su ga mrtvog 20. maja 2008. u njegovom stanu u Las Vegasu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво